Robne marke

Povratak & Isporuke

Način isporuke

Kako možete odustati od kupovine?


U skladu sa odredbom čl. 544 Zakona o obligacionim odnosima, obaveštavamo Vas da ste u mogućnosti da odustanete od ugovora o prodaji - kupovine ukoliko pismeno obavestite CezarPlus d.o.o. u roku od 14 dana od prijema robe koristeći Izjavu od odustanku od ugovora koja je pridodata vašem računu. Možete je, dodatno, preuzeti sa sledećeg linka Izjava o odustanku od ugovora - kupovine. U slučaju odustanka od kupovine, kupac snosi troškove transporta.

  Kako se vrši isporuka?


Isporuka se vrši putem Post Expressa ili neke slične kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, dobićete obaveštenje da Vas paket čeka kod kurira ili cete biti pozvani na Vaš mobilni telefon. U tom slučaju Vas molimo da ga što pre preuzmete, jer će  kuriri paket automatski vratiti pošiljaocu (nama) posle 4 dana stajanja.

Koji su rokovi za isporuku?


Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 3 radna dana po potvrdi narudžbine. Na to treba dodati 1-2 dana koliko paketu treba da stigne do vas.

Da li je moguće da lično preuzmem porudžbinu?


Molimo da nam se javite radi dogovora.


Garancija kvaliteta


SVI PROIZVODI KOJI PODLEZU GARANCIJI MOGU SE REKLAMIRATI U SKLADU SA GARANTNIM LISTOM KOJI STE DOBILI UZ NARUCENI PROIZVOD.


PRE ISTEKA ROKA NAVEDENOG U GARANTNOM LISTU - MOZE TE NAM SE OBRATITI POVODOM REKLAMACIJE PROIZVODA.


SVE NEOPHODNE SERVISE VASEG PROIZVODA - PRIJAVITE CEZAR PLUS-U NA EMAIL maloprodaja@cezarplus.rs